fredag 8 april 2016

Hej Örnsköldsvik!

Jag har kommit ut ur den Smålänska nationalparken och är åter på hemmaplan bland mina 26kvadratmeter kärlek. Körde upp på rekordtid trots vägombygge och extremregn. 

På tal om det där med hemma, eftersom jag bott på så många ställen brukar många frågar mig vart hemma egentligen är. Jag är en sån är hemma på så många ställen, blir lätt förälskad i både platser och människor och när "hemmakänslan" infinner sig, ja då är jag hemma!Jag måste bara nämna de fina väggbonaderna jag fick när jag besökte Mormor föra helgen. Broderiet har min Gammelmormor gjort och jag kunde inte tänka mig ett finare budskap att ha över kökssoffan! De två tavlorna snett uppåt från broderiet har min Mormor målat. 1947 står det så fint i högra hörnet, då var hon inte mer än 13år gammal! 

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera