lördag 6 februari 2016

Efterlängtade lördag

Vad skönt att inte ha lektion idag!
Jag älskar verkligen mina studier och skulle inte vilja vara någon annanstans än just här, men ibland kan man få för mycket av det goda.
Kanske är jag mindre stresstålig när det kommer till att hantera all den nya information som jag riktigt inte förstår. Att under flera dagar informationsmatas under sex timmars långa envägskommunikationer, det finns liksom inte tid till att gå igenom allt efteråt och förstå. Istället korvpackas informationen i mitt huvud och jag blir stressad.

MEN .. idag är det lördag och jag har sovit i 12timmar. Vaknade och hade ont i hela kroppen. Efter lite yoga känner jag mig nästintill som ny igen.
Ska snart titta igenom de anteckningar jag fört under veckan och liksom komma ikapp mitt tänkande. Vill liksom förstå allt, det är ju så intressant.
Jag är en riktig nörd när det kommer till skolan, tycker det är så facinerande. Just nu läser vi mineraler och bergsarter och jag känner att jag förstår verkligheten lite bättre. Som det där med att marmor egentligen är samma sak som kalk, bara mer pressat, fantastiskt!

Imorgon ska jag däremot åka skidor och dricka varm nyponsoppa.
Det har snöat hela natten och världen ligger vit utanför mitt fönster. Oroväckande är dock att temperaturen ligger precis vid smältgränsen. Snälla vintervärlden smält inte, det måste vara riktigt kallt ett tag till för att sen bli vår. Ingen smygstart på snödroppar och liknande, ge mig 25grader kallt en månad till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar